09.01.11

skats pa logu

Ikvienam ir kāda ainava, ko vērojam no rīta dzerot kafiju, braucot uz darbu vai vedot bērnus ikdienas gaitās. Un tā mūs pavada katru dienu, tā ir kā mūsu kalendārs. Vai esat to kādreiz  iemūžinājuši arī bildēs?
Pirms svētkiem kādā dīkā vakarā aizklīdu neta plašumos , kur  atradu interesantu nodarbi visam gadam -   Fotoprojekt zwölf2011 /  Fotoprojekts divpadsmit 2011. Ideja ļoti vienkārša - katru mēnesi ( vēlams arī vienā un tajā pašā datumā)  fotogrāfē vienu un to pašu  "bildi". Kopējam projektam fotogrāfijas jāsūta uz Janasworld, ( labākajām bildēm ir balvas ) bet tikpat labi tās var noglabāt sava datora mapē. Mans idejas turpinājums ir savākt bildes kalendārām, ko dāvināt kādam nākošajos Ziemassvētkos. Šobrīd tādi pašgatavoti kalendāri ir ļoti populāri un parasti tos dāvina vecvecākiem atzīmējot kalendārā visas mazbērnu dzimšanas dienas,  veltot pietiekami daudz laika visa gada bilžu krājuma caurskatīšanai un piemērotāko fotoattēlu atrašanai. Šī nu būtu alternatīva ;) Un pat ja netaisīsiet kalendāru - ir daudz variantu, kā bildes izmantot - rotaļās ar bērnu, fotokolāžā rāmītī, vienkārši atceroties šo gadu......  
Un tā nu es šodien sabildēju pirmās bildes - vairākas, jo nevarēju izlemt, kurš no visiem skatiem izskatās vislabāk. Manu izvēli grūtāku padarīja arī laikapstākļi - viss bija tīts miglā, bet nav jau teikts ka citu mēnesi 9. datumā nelīs vai neputinās, tāpēc bildēju sev visapkārt, fiksējot arī savu atrašanās vietu, lai nākošie foto būtu tādi paši.





Ieskatam vēl links uz iepriekšējā gada projektu  zwölf2010
P.S. Ja vēlaties piedalīties Janasworld projektā, bet  valodas dēļ netiekat galā ar pieteikuma anketu - rakstiet, es palīdzēšu.

4 komentāri:

  1. Baigi forša ideja!!! Paldies!

    AtbildētDzēst
  2. Un vēl viens paldies! Man arī ļoti patīk ideja! :)

    AtbildētDzēst
  3. tiešam laba ideja kalendāram!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies par ideju! Pat saņēmos pieteikties kā dalībniece! :)

    AtbildētDzēst