11.01.11

mazliet par adīšanu

šodien piedzīvoju bloga lielo dienu - pateicoties Lainei , esmu tikusi pie liela apmeklējuma skaita un tā kā ikvienu, kas šeit ielūkojas, vispirms jau interesē kaut kas no rokdarbiem, tad ieskatam daži mirkļi jakas un vestes tapšanā.
Viss sākās ar bildītēm Laines blogā un kamēr dzija ceļoja pie manis, nolēmu lieki netērēt laiku un izmēģināt musturu. Atzīšos, ka esmu diezgan slinka paraugu adītāja, tā nu arī šoreiz parauga vietā tapa uzreiz jaka :D un tā kā mūsu bērni ir apmēram viena vecuma, tad uzreiz arī tiku pie vajadzīgajiem izmēriem.



Kad kamolu kaste bija ieradusies, ķēros pie krāsu un mustura saskaņošanas.


 Un te nu sākās "interesentākā" daļa, jo sapratu ka iecerētais raksts nu pilnīgi neizceļas un neizskatās, tāpēc nācās atvasināt variantus.


Kad labākais variants bija atrasts, sekoja matemātikas stunda, jo adīšana nav iedomājama bez tās - jo precīzāk izrēķināsi, jo labāks būs rezultāts. Un tad tik atlika ļauties procesam...
Te nu atkal slinkums ņēma visrsroku un izvēlējos savu mīļāko adīšanas veidu - "reglāns no augšas"- tā priekšrocība - adījums bez vīlēm. Uzadi, ievelc diegu galus un gatavs.


Vairāki  filmu vakari un skat - tāds ir rezultāts -


Interesantākais visā bija atziņas, ko guvu sev  adīšanas laikā, tai skaitā domas par savu blogu un to kā rokdarbus  parādīt citiem. Mazliet stresu radīja fakts, ka abi mani bērni tai laikā saķēra vējbakas un tā kā jakas tika uz viņiem mērītas ( nu gan vēl bez pumpām esot) tad radās jautājums par iespējamo karantīnu jakām.
Pa vidu visam pati attapos lielā ziemā un bez cepures. Viens vakars un arī man tika silta štātīte.

Un tieši gadu iepriekš ap Ziemassvēku laiku arī tapa viens koplekts māsiņai un brālītim.

Un šogad ar neslinkoju ;) jau pirmajās gada dienās pa stundai atvēlot arī adīšanai uzadīju jauku cepuri savam puikam.


Apraksti ar ieteikumiem sekos ;)
Paldies, visiem, kuri te ieskatījās, ieskatās, ieskatīsies un jau seko.

P.S. es vēl mācos blogot, kad sapratīšu visus blogošanas knifus arī informācija būs pilnīgāka un vieglāk atrodama.

2 komentāri:

  1. Ļoooti skaists krāsu salikums un protams, ļoti rūpīgi darbi! Prieks pamācīties

    AtbildētDzēst
  2. es arii gribeetu iemaaciities pareizi sareekjinaat tos tamboreejam-adijumdarbus..ak,pagaidaam gan ne iipashi sanaak...ljoti patika tas peleekais cepuriits un kakla uzmava.

    AtbildētDzēst